2016. július 26.

Rajzfilmpremierek San Diegoban

A Cartoon Network az eddigi évekhez hasonlóan idén is jelen volt a San Diego Comic-Conon, ahol jelmezbált szervezett a cosplay játékosoknak, illetve vetítések keretében mutatta be hamarosan debütáló sorozatait.

Ilyen volt többek közt a legújabb Ben 10-sorozat. Az akciódús animációs sorozat idén ősszel debütál Európában és Ázsiában, 2017-ben pedig az amerikai földrészre is megérkezik. A csatorna legnagyobb nemzetközi franchise-a a tízéves hőst, Ben Tennysont mutatja be, aki különleges karórája segítségével, idegen lényekké alakulva menti meg a világot. Az ifjú nézők a sorozat segítségével felfedezhetik a bennük rejlő hőst is.

Az izgalmak folytatódtak a több multimédiás platformon, ősszel érkező Bűvös varázskardok paneljénél. A Kyle A. Carrozza ötletéből született sorozat „Keeper of the Mask” című epizódját láthatták a jelenlévők, akiket halloweentök-formájú kardokkal leptek meg a házigazdák.

Teljes Clarence- és Steven Universe-epizódokat is bemutatott a csatorna, emellett az Emmy-díjjal büszkélkedő közönségkedvenc Parkműsor „One Space Day At A Time” című részébe is belenézhettek a rajongók, amelyben pánik tör ki, amikor a Parkot kilövik az űrbe.

A rajongók megrohamozták a Cartoon Network munkatársait, hogy autogramot szerezzenek tőlük. Rebecca Sugar, a Steven Universe alkotója; Spencer Rothbell, Clarence hangja; Eric Bauza, Hasi Tasi hangja és Carrozza a jelmezbálon is részt vettek, mint zsűritagok.