2017. május 09.

Rangos díjakkal lett gazdagabb az Abesse

Az Investors in People, illetve a Marországi Brit Kereskedelmi Kamara közösen ismerte el a cég teljesítményét.

Az Abesse „Szervezeti értékek szerinti működés” és „Vezetői gyakorlatok” kategóriákban vehette ma át a Magyarország Legkiválóbb Vállalata címet, amely az Investors in People és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara közös elismerése. A díj egy komplex szakmai vizsgálat eredménye, alapja az Investors in People kilenc kritériumterületből álló standardja. A kiválósággal díjazott vállalatok valamelyik vagy akár mindegyik területen kiemelkedően jó és követendő gyakorlatot mutatnak be, azaz képviselik azokat az üzleti értékeket, melyek a vállalatok és az ország versenyképességére kedvezően hatnak.

Az Investors in People Standard a szervezeti kiválóság etalonja. Megmutatja, hogy a hosszútávon fenntartható sikerhez a szervezet hogyan vezesse, fejlessze és támogassa munkatársait. Huszonöt év tapasztalataira és szigorú értékelési módszertanára építve az Investors in People azokat a korszerű munkáltatói gyakorlatokat, fontos képességeket és eredményes rendszereket foglalja keretbe, melyek a kiemelkedő teljesítményhez szükségesek bármely iparágban.” – mondta Csóti Gábor, az Investors in People ügyvezetője és regisztrált tanácsadója.

Mi a jövőben, a jövőnek élünk, ezért gondoljuk, hogy nem pusztán a díj elnyerése a lényeg. Ez egy adott pillanat, ami azt jelzi, hogy most valamit jól csinálunk. Az igazi kihívás és feladat az, hogy ezeket a jól lefektetett alapokat hogyan visszük tovább és őrizzük meg a következő generáció számára. Így ülünk mi fordítva a lovon: figyelmet szentelve a valós szervezeti értékeknek, energiát fektetve a jövőbe ezzel teremtve szerethető, jó munkahelyet és foglalkoztatva lojális, motivált kollégákat. ” – mondta az elnyert díj kapcsán Németh Zoltán az Abesse Informatikai Zrt. vezérigazgatója

Mi a vállalati kohézióban és egységben látjuk a siker titkát. Nem csak az üzlet sikerét, de minden egyes munkavállalónk egyéni sikerét is. Felelősség, hozzáértés, csapatmunka. Elültetni ezeket a szervezeti értékeket a valós, mindennapi munkába, ezek adják az Abesse egyéniségét.” – foglalta össze az Abesse modell lényegét Benedek Lilla, az Abesse HR vezetője.