2018. december 10.

Rangos szakmai díjakat kapott a Café PR

Az OTP Egészségpénztárral szervezett kampányával European Excellence Awards díjat vehettek át.

Két rangos pr verseny döntőjét szervezték Írországban és Oroszországban. A dublini European Excellence Awards-on a Café PR OTP Egészségpénztárnak szervezett, az egészségügyi öngondoskodás fontosságát hangsúlyozó, „A munka nem várhat” című, lakosságot célzó kampányával megnyerte a Financial Services kategóriát.

Az Eventiada Awards moszkvai döntőjén az NNG és a Café PR a legfiatalabb generációkat megcélzó, az informatikus szakma szépségéit egy mondókáskönyv formájában prezentáló, „Ha nagy leszek, szoftverfejlesztő leszek” című kampányával a Best in Corporate Communications kategóriát nyerte meg.

A Nemzetközi PR Szövetség (IPRA) által szervezett döntőn a Café PR az OTP Nyugdíjpénztárral közösen szervezett újszerű integrált kampányával, a nyugdíjcélú megtakarítások fontosságára felhívó OTP Mentor Programjával a Best in Marketing Communications kategóriában szerezte meg az első helyet.

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

12 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.