2019. augusztus 13.

Red Dot díjjal jutalmazták az activé FiberShake csomagolását

A FiberShake az egészségtudatos életmód elkötelezettjeinek megalkotott, természetes eredetű édesítőkkel készült rostshake.

Összesen 8 697 alkotás közül választották a legjobbnak az activé FiberShake megjelenését olyan, korábban díjazott világmárkákhoz hasonlóan, mint a Siemens, az Apple vagy a Bulgari.

„A pörgős hétköznapok során sajnos nagyon kevés idő jut a tápláló reggelire. A FiberShake megalkotásával pont erre kínálunk gyors, egyszerű és mennyei megoldást. Habár pár másodperc alatt elkészíthetjük, évekig tartó gondos fejlesztés áll mögötte. A termékcsomagolás megálmodásakor is ezt a letisztult minőséget tartottuk szem előtt” - mondta az activé megálmodója, Vadász Bálint.

„Ha egyetlen szóban kellene összefoglalnom az activé-t, akkor azt mondanám, hogy UX. Egy olyan csomagolás megalkotása volt a célunk, amely az online világ felhasználóbarát megközelítését jeleníti meg egy fizikai terméken. Az egységes arculat megalkotása mellett kiemelt szerepet kaptak a vibráló, élénk színek és a klasszikus ikonográfia” – mondta Melher Dóra, a csomagolás tervezője.

Az activé minden egyes részfolyamatának fókuszában maga a vásárló áll, nem csupán a termék megalkotásakor törekedtek a maximális élményhatásra. Valamennyi touch point tudatosan került kidolgozásra, így garantálva minden találkozáskor a maximális márkaélményt. A felhasználóbarát csomagolástól kezdve, a webshop kialakításán át a vásárlókkal történő kapcsolattartásig minden területen vidám és barátságos attitűdöt szerettek volna sugározni - írják.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

16 órája

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.