2016. október 07.

Régi esemény új honlappal

Megújult honlappal érkezik októberben az Internetes Vásárlás Napja.

Idén hatodik alkalommal rendezik meg Magyarországon az Internetes Vásárlás Napját. A ma, azaz a hónap első péntekjén zajló egynapos e-kereskedelmi óriásakcióban és iparági összefogásban több száz webáruház kínál valamilyen különleges kedvezményt – áll a szervezők közleményében

Az Internetes Vásárlás Napja mozgósító céllal jött létre 2010-ben: a környezet- és időkímélő online vásárlást, valamint a biztonságos és készpénzmentes online fizetési módokat kívánja minél szélesebb körben népszerűsíteni. Az Internetes Vásárlás Napján elérhető egyedi akciókat minden évben egy megadott napon teszik elérhetővé a résztvevő partnerek a www.internetesvasarlasnapja.hu oldalon. Az esemény szervezője a Neo Interactive, a mozgalom mellé idén is a MasterCard és a Telenor álltak főtámogatóként, további kiemelt támogató a Magyar Posta.

A felhasználói szokások és a korábbi évek visszajelzései nyomán mobilon is kényelmesen használható, áttekinthetőbb, webshoposabb felülettel jelentkeztünk idén. Tavaly megközelítőleg 500 webshop vett részt különleges, csak e napon elérhető akciókkal, és októberben is hasonló részvételre számítunk, így különösen fontos, hogy a site jól kezelhető, felhasználó- és e-kereskedőbarát legyen. A másik fontos újdonság pedig az, hogy novemberről októberre hoztuk előre az Internetes Vásárlás Napját. Tettük ezt az e-kereskedő partnerek visszajelzései alapján, az iparágat képviselő SzEK.org-gal konzultálva. A SzEK-partnerség fontos hozadéka, hogy az oldalon keresztül az online vásárláshoz kapcsolódó edukációs tartalmakat is elérhetővé tudunk tenni - idézik Soós Gergelyt, az esemény ötletgazdáját, a szervező Neo Interactive digitális ügynökség alapító-ügyvezetőjét.