2011. július 21.

Régi-új Metro-panel

Metropolitan Panel néven indítja újra a Metro International a korábbi Metro Life Panelt

A Metro International S.A. (Metro), a világ legnagyobb globális napilapcsoportja bejelentette a „Metro Life Panel” online kutatási panel „Metropolitan Panel” néven történő újbóli elindítását. Az új panel a nagyvárosi életet élők körében a pszichográfiai tényezőket, életmódot és gondolkodást vizsgálja.

A hamarosan megjelenő Metropolitan Report mellett a Metro logikus lépése, hogy kiterjeszti saját fejlesztésű kutatási eszközének célcsoportját a Metro-olvasókról a nagyvárosi életet élő emberekre is. Ezzel nemcsak új lehetőségeket teremt a partnerkapcsolatokra a toborzási csatornákon, de földrajzi terjeszkedését is növeli, s ennek eredménye egy reprezentatív panel a városi területeken.

Eduarda Taveira, a Metropolitan Panel nemzetközi menedzsere (Metro International) szerint "a kiterjesztéssel erősödik a Metro fogyasztói csoportjába történő betekintés és fenntartható az eddig is magas válaszadási arány. A Metropolitan Panel megnyitja a lehetőséget más városi médiapartnerekkel vagy brandekkel/márkákkal való együttműködésre, ezáltal létrehozva a piacon egy egyedülálló és egyre növekvő nemzetközi panelt, mely hasznos a márka kommunikálására és a márkaismertség növelésére.”

A Metropolitan Panel az ESOMAR által meghatározott irányelvek és szabványok szerint működik. A szervezet célja, hogy képviselje a piaci értékeket és közvélemény-kutatásokat, továbbá törekszik arra, hogy a tagjai körében a magas technikai szabványoknak, etikai szabályoknak és szakmai színvonalnak megfeleljen és szakmai hitelességének eleget tegyen. A panel mára már 14 országban van jelen és mintegy 20 000 aktív tagot számlál. A Metropol, azaz a magyar panel a harmadik legnagyobb taglétszámmal rendelkezik. Az elmúlt évben a panel a Vision Critical platformhoz került, Chilében, Hong-Kongban, Mexikóban és Oroszországban indult el, és csatlakoztak a korábbi tagországok is: Kanada, Dánia, Franciaország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Svédország és az Amerikai Egyesült Államok.

 

Címkék: metropol

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

12 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.