2015. december 16.

Régi-új Zwack márkát hirdet az Artvertising

Decembertől egy klasszikus hazai likőr, a Mecseki Itóka országos újrabevezetésén dolgozik együtt a reklámügynökség és a Zwack.

A gyógynövényes ital teljes újraindítását az ügynökség végzi, amelyhez megújult címkét, OOH megjelenéseket, beltéri plakátokat és szóróanyagokat is készítettek. A megbízatást tenderen nyerte el az Artvertising.

A Zwack az újrabevezetést a gyógynövényes italok növekvő népszerűségével indokolta, illetve azzal, hogy a Mecseki brand gazdag múlttal és erős hagyománnyal rendelkezik a magyar piacon. Ennek megfelelően a kiírásban a címke modernizálása volt a feladat, az ital tradicionális értékeinek megtartásával.

„Terveinkkel igyekeztünk ellépni a korszerűtlen és öncélúan retro látványvilágtól, inkább egy különleges összhangra törekedtünk a klasszikus formák és az aktuális dizájntrendek között” – nyilatkozta Nagy Gergely, az Artvertising egyik alapítója.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

1 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.