2015. december 16.

Régi-új Zwack márkát hirdet az Artvertising

Decembertől egy klasszikus hazai likőr, a Mecseki Itóka országos újrabevezetésén dolgozik együtt a reklámügynökség és a Zwack.

A gyógynövényes ital teljes újraindítását az ügynökség végzi, amelyhez megújult címkét, OOH megjelenéseket, beltéri plakátokat és szóróanyagokat is készítettek. A megbízatást tenderen nyerte el az Artvertising.

A Zwack az újrabevezetést a gyógynövényes italok növekvő népszerűségével indokolta, illetve azzal, hogy a Mecseki brand gazdag múlttal és erős hagyománnyal rendelkezik a magyar piacon. Ennek megfelelően a kiírásban a címke modernizálása volt a feladat, az ital tradicionális értékeinek megtartásával.

„Terveinkkel igyekeztünk ellépni a korszerűtlen és öncélúan retro látványvilágtól, inkább egy különleges összhangra törekedtünk a klasszikus formák és az aktuális dizájntrendek között” – nyilatkozta Nagy Gergely, az Artvertising egyik alapítója.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

15 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

19 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.