2011. november 24.

Regionális cégcsoportban a Bónusz Brigád

Korábbi informális együttműködésüket alakítják hét piacot érintő szövetséggé az érintett startup cégek. Részesedést is vettek a Bónusz Brigádban.

Korábbi informális együttműködésüket alakítják hét piacot érintő szövetséggé az érintett startup cégek. Részesedést is vettek a Bónusz Brigádban.

A régió hét országát összefogó bónuszos-kuponos cégcsoporthoz csatlakozott a Bónusz Brigád. A csoport Csehország, Bulgária, Szlovákia, Litvánia, Lettország, Észtország és Magyarország kuponos-bónuszos piacain van jelen. A cseh Slevomat.cz kezdeményezésére és vezetésével működő Slevomat Group a hét piacon 39 városban nyújt szolgáltatásokat, összességében 2 millió regisztrált felhasználónak.

A csoport legnagyobb cégének számító Slevomat részesedést is vásárol a Bónusz Brigádban. "Az együttműködés legfontosabb hozadéka az, hogy közösen tudjuk alakítani a jövőbeli stratégiánkat, előre és közösen tudunk gondolkodni" - kommentálta a fejleményeket Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapító-tulajdonosa. Társa, Heller Gábor hozzátette: a lépés a szolgáltatás minőségének további fejlődése mellett a nyereséges működés irányába tett fontos lépés is, mivel a tulajdonrész értékesítéséből származó vételár a társaság saját tőkéjét fogja növelni.

A cégcsoporthoz négy baltikumi szolgáltató is csatlakozik decemberben, az ő kilétük még nem nyilvános. A csoport emellett az e-kereskedelem eddig még nem lefedett területeire is be akar lépni. A tagok között szerepel már a Bónusz Brigád és a Slevomat.cz mellett a Vykupto.cz, a Zavomat.cz, a Zapakatel.cz, az Ofertomat.bg és a Zabagatel.sk.