2011. november 08.

Régiós díj a Carnationnek

A Webiten díjazták az ügynökséget, két kategóriában is.

A Webiten díjazták az ügynökséget, két kategóriában is.

Az ügynökség egyrészt a Travel Category díjat vehette át az Air France Take your seat kampányáért. A 2011 januárja és márciusa között futó, 120 ezer látogatót megmozgató nyereményjátékot, melynek célja a légitársaság romániai ügyfél-adatbázisának növelése volt, a CarnationGroup bukaresti irodája találta ki és menedzselte.

"A promóció 5000 új taggal növelte az Air France romániai Facebook oldalának rajongói táborát és az ötletnek köszönhetően a cég felkerült a Biz-Top Social Brands 2011 listájára is" - mondta el Stefan Iarca, az ügynökség senior tanácsadója.

A másik elismerés az Év Kreatív Ügynökségének járó díj volt, melyet Szabó Erik vezérigazgató-helyettes vett át. "Nagyon büszkék vagyunk az Év Kreatív Ügynöksége díjra. Az utóbbi 4 évünk, regionális terjeszkedésünk munkája érett be ezzel - nagyszerű érzés, köszönöm a csapat nevében is a zsűrinek! Digitális kacsintást küldünk az ügyfeleinknek felé is, akik már tudják, hogy ez most csak az első lépés és lesz még hasonló folytatás" - nyilatkozta Tóth Krisztián vezérigazgató és kreatívigazgató.