2010. szeptember 30.

Reklámarcunk: Katy Perry

Szerencsés egybeesés teszi lehetővé, hogy költséghatékonyan marketingeljék egy kicsit a magyar fővárost.

Szerencsés egybeesés teszi lehetővé, hogy költséghatékonyan marketingeljék egy kicsit a magyar fővárost.

Budapestet választotta ugyanis európai lemezbemutatójának színhelyéül Katy Perry amerikai énekesnő: a hatalmas érdeklődésre számot tartó koncertet pénteken, a Papp László Sportarénában tartják. A lemezbemutató koncert nemcsak a hazai, hanem valamennyi európai könnyűzenével foglalkozó média figyelmét magára vonja. Ezt az alkalmat kihasználva a Magyar Turizmus Zrt. madridi képviselete, a lemez kiadójával, az EMI Music spanyolországi képviseletével közös nyereményjátékot szervez Spanyolországban. A szerencsések egy budapesti hétvégét nyerhetnek, és részt vehetnek napjaink egyik legsikeresebb amerikai énekesnőjének koncertjén.

A kampány részeként egy héten keresztül Budapestet, illetve a budapesti rendezvényt népszerűsítő reklámspotok hangzanak el az Europa FM rádióadóban, felhívás jelenik meg az Europa FM rádió weboldalán, és az EMI music 300 ezer fős címlistájára kiküldött hírlevelében, továbbá az EMI Music és a "Hablemos de Música" Facebook csoportjain keresztül internetes közösségi oldalak bevonására is sor kerül – írja a Pénzcentrum.

 

Csalókra figyelmeztet a UPC

2 napja

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével.