2017. december 22.

Reklámügynökség kampányol tomori gyerekekért

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egy eldugott településén, Tomoron Siroki Laci 20 éve küzd a rászoruló családok körülményeinek javulásáért.

A Carbon december elején közösségi finanszírozásban gyűjtést indított a Tomor-Row médiaklub technikai hátterének megteremtésére és fenntartására. A cél, hogy 200 000 forinttal támogassák a médiaklub működését, ahol így megfelelő eszközök mellett a médiában és filmgyártásban jártas szakemberek taníthatják meg a gyerekeknek a videókészítés fortélyait. A program kiugrási lehetőséget kínálhat a helyi fiataloknak.

Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője elmondta: „A kitűzött 200.000 forintból az első héten 55.000 forint gyűlt össze, emellett rengeteg szakmai felajánlás érkezett. Annak érdekében azonban, hogy egész évben segíthessük a tomori gyerekek munkáját, továbbra is várjuk az önzetlen felajánlásokat, és olyan szakemberek jelentkezését, akik jövőre előadásokat tartanának Tomoron.”

„Tomor rendkívül elszigetelt része Borsod-Abaúj-Zemplén megyének, ahol az infrastruktúra biztosítása is nagy kihívás. Elsődleges célunk, hogy a helyi gyerekeknek alternatívát nyújtsunk a szabadidő hasznos eltöltésére, hogy ezáltal minél többen tanulhassanak tovább, szerezhessenek diplomát” – tette hozzá Siroki Laci, a tomori mozgalom kitalálója.

„Mivel reklámkészítéssel foglalkozunk, a Carbonnál abban hiszünk, hogy a márkák a való életben érvényesülnek - ezért vagyunk érzékenyek a társadalmi jelenségekre. Rendszeresen vállalunk feladatokat társadalmi célú kampányokban és támogatunk civil szervezeteket.” – mondta el Gosztonyi Csaba.

A gyerekek első szárnypróbálgatása az alábbi linkre kattintva érhető el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.