2012. június 27.

Rekord a Viva Cometen

Jelentősen növelte nézettségét tavalyhoz képest a zenei díjkiosztó.

Jelentősen növelte nézettségét tavalyhoz képest a zenei díjkiosztó.

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Comet díjátadót a Viva TV. A Budapest Sportarénában tartott eseményen 13 produkció és több mint 200 szereplő fordult meg. Az átadót megelőző napokban egy 1000 négyzetméteres színpadot és televíziós díszletet építettek fel. A hangzást 250 ezer wattos hangosítás biztosította, a látvány biztosításához 500 lámpát üzemeltek be.

A díjátadót a Viva szokás szerint élőben közvetítette, és a közlés szerint rekord nézettséget értek el: összességében 23 százalékkal magasabb ratingekkel futott a közvetítés, mint 2011-ben. A vörös szőnyeges bevonulással induló, három órás élő adásra összességében 203 ezer néző kapcsolt oda a Nielsen Közönségmérés csatorna által közölt adatai szerint. Emellett 20 ezer egyedi látogató követte a tévé weboldalán, élő stream keretében az eseményeket.

A Cometről a több hónapon keresztül folyó kommunikáció során közel 600 megjelenés számolt be. Idén a szervezésért a Bistro Reklámügynökség felelt, míg a PR-kommunikációs feladatokat a Red Lemon Média látta el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.