2012. április 02.

Rekorddal zárt a Smartmobil

Több mint 800 résztvevő látogatott el a Smartmobil ´12 konferenciára.

Több mint 800 résztvevő látogatott el a Smartmobil ´12 konferenciára.

Több mint 800 résztvevő látogatott el az idei Smartmobil konferenciára, melyet április 29-én rendeztek meg a RAM Colosseumban. Mint kiderült, mára az okostelefon itthon is tömegtermék, az ezzel rendelkező felhasználók 90 százaléka mindig magánál hordja és aktívan használja is készülékét.

A rendezvényen előadott többek között Tuomo Puha, a Nokia Technology Marketing & Depo vezetője, Marc Toumelin, a Microsoft mobil eszközökért felelős régiós vezetője, Robbie Douek a Google mobil fejlesztésekért felelős régiós vezetője. Matthew Miller (Mills, Chief Wonka), a felhasználói élmény tervezésre szakosodott UsTwo vezetője és Oszkó Péter a Portfolion vezérigazgatója.

A Ringier támogatásával adták át a Mobile Influencer Díjat, amit Pintér Róbert, az Ipsos Interactive Services online ügyfélkapcsolati igazgatója vehetett át. A Sanoma támogatásával átadott Év Alkalmazása Díjat a Genio Studio Kft. által fejlesztett, Sortpad alkalmazás nyerte.

Petíciót indítottak a civilek

2019. augusztus 16.

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.