2015. december 16.

Rekordot döntött a JOY

A példányszámcsúcsban a JOY Napok és a magazin CSR-programja is szerepet játszott.

A JOY 2015. novemberi lapszáma a magazin történetének eddigi legmagasabb eladott példányszámát (133 048) érte el. Ebben a 15. alkalommal megrendezett JOY Napok, valamint a Marquard Media CSR tevékenységének keretén belül útjára indított JOY Tündér jótékonysági aktivitás is jelentős szerepet játszott.

A JOY Napok kuponos akcióhoz idén közel 250 márka több mint ezer üzlete csatlakozott, és biztosított kedvezményes vásárlási lehetőséget az olvasóknak. A kuponok mellett a JOY 4 helyszínen (WestEnd City Center, Árkád Győr, Árkád Szeged, Fórum Debrecen) interaktív programokkal várta az érdeklődőket. A JOY Napok idei szponzorai között olyan partnerek szerepeltek mint a Peugeot, a Huawei, a Watt, a Multipont és a WestEnd City Center.

A novemberi lapszám másik kuriózumát a JOY Tündér kezdeményezés adta. A program hagyományteremtő és a brand életét a jövőben is végigkísérő céllal jött létre, melynek keretén belül minden megvásárolt novemberi JOY árából 20 Ft-ot a beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyítását ingyenes terápiás szolgáltatásokkal és élményprogramokkal segítő Mosoly Alapítvány javára ajánlott fel a kiadó. Az aktivitáshoz a Lapker is csatlakozott: további 20 Ft-ot ajánlottak fel minden egyes eladott magazin után. Az így összegyűlt adomány értéke átlépte a 2 000 000 forintot.