2012. június 15.

Rendezvény a rendezvényszakmának a rendezvényszervezésről

Gerendai Károly és Maros Róbert is felfedi titkait az Event Summit Hungary-n.

Gerendai Károly és Maros Róbert is felfedi titkait az Event Summit Hungary-n.

Az elmúlt években egyre jobban begyűrűző válság a rendezvényszervező szakmát is a korábbi gyakorlat átértékelésére késztette. Az új problémákra merőben új és sikeres válaszok váltak szükségessé. Ezeket szeretné egy szakmai találkozó keretében átadni az Event Summit Hungary elnevezésű egész napos program, melyet június 21-én tartanak az Akváriumban.

Hogyan árazzunk be egy rendezvényt 2012-ben? Mit rejt az ügynökségi díj? Mit vár el az ügynökségtől az ügyfél ezért a díjért? A kerekasztal beszélgetésen Bajnógel Péter (Extreme), Kristóf Judit (Microsoft), Tordai Bálint (BO Event) és Urbán Zsolt (HD Group) osztja majd meg tapasztalatait. Többek közt ezek a kérdések is felmerülnek a nap programjában, ahol igazán tapasztalt és jól informált előadókkal találkozhatnak az érdeklődők.

A fesztiválfinanszírozás, illetve a fesztiválokhoz kapcsolódó szabályozási, törvényi körülmények, biztonsági előírások, a határon belüli és nemzetközi szintű fesztiválszervezés témakörében Gerendai Károly (Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft), Maros Róbert (Pálinkafesztivál) és Vitézy Zsófia (Tavaszi-Őszi Fesztivál) segítenek eligazodni.

A nap témái közül nem maradhatnak ki a rendezvény-engedélyeztetési eljárások, a rendezvény kommunikáció, illetve a szponzorpénzek kérdésköre sem.