A nagyobb kiszerelésű Milka méretéből fakadó férfiasabb jellegét kihasználva, olyan helyre vitték el a nagytáblás gyengédséget, ahol az emberek a legkevésbé sem számítottak rá: egy kőkemény hoki meccsre.

A nagytáblás Milka legújabb földimogyorós-karamellás ízének bevezető kampányát a nemzetközi anyagok adaptálása mellett, két saját fejlesztésű, rendhagyó BTL aktivációval támogatta a HPS.

A november elején megrendezett 7nemzet hoki7 jégkorong torna meccsei szünetében a hazai szinkronkorcsolya-válogatott jóvoltából kelt életre a minden ízében óriási üzenetet hordozó „Mmmmmmmmmmmmh!” szlogen, ahol az „M” betűk jégtáncolva kergették a nagytáblás Milkát.

A szerencsés nézők egy látványos jégvetítés során a mára ikonikussá vált Snake játékban mérhették össze tudásukat, hogy a csokoládékockák begyűjtésével hány „M”-el tudják növelni a „Mmmmmmmmmmmmh!” kígyót. A szurkolók számára nem pusztán a látvány nyújtott vizuális élményt, de a szerencsésebbek a székük alatt egy-egy tábla elrejtett csokoládét is találtak.

A kampányidőszak alatt a főváros utcáin és forgalmas csomópontokon is feltűntek a jellegzetes piros alapon fehér „M” betűk, jelezve a minden ízében óriás csokoládé által kiváltott „Mmmmmmmmmmmmh!” érzést.