2013. február 14.

Rendszerváltó tematika a Médiapiac konferencián

Ismét megrendezzük a Médiapiac Konferenciát s vele párhuzamosan a Kutatás Konferenciát. Ezúttal április 9-10-én várjuk Tapolcára a szakmát.

Ismét megrendezzük a Médiapiac Konferenciát s vele párhuzamosan a Kutatás Konferenciát. Ezúttal április 9-10-én várjuk Tapolcára a szakmát.

Rendszerváltás a médiában mottóval rendezzük meg 2013. április 9-10-én a Médiapiac Konferencia aktuális kiadását. Ha a tavalyi év az "álmodozások korának" végéről szólt, akkor idén a forradalom lesz a vezérfonal. Azonban a forradalom néha felfalja a gyermekeit.... Kérdés tehát, hogy kik lesznek a győztesek és a vesztesek.

Tavalyhoz hasonlóan most is megrendezzük a Médiapiac Konferenciával egy helyszínen, átjárási lehetőséggel a Kutatás Konferenciát, amelynek középpontjába ezúttal az Ügyfélközpontú kutatás kerül. A piackutató cégek próbálnak túlélni, innoválni, de vajon melyek a megrendelők valós igényei?

A részletes programot 2013. február 18-án hirdetjük meg, azonban általános információkat már szerezhetnek és regisztrálhatnak az érdeklődők az alábbi linkeken:

Médiapiac Konferencia 2013: http://www.mediapiac.com/konferencia/Mediapiac-2013/19/

Kutatás Konferencia 2013: http://www.mediapiac.com/konferencia/Kutatas-2013/20/

Ami már tudható: a dupla konferencián előadóink között olyan cégek képviselőit tisztelhetjük, mint a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., a Procter& Gamble, az OTP, a Teva, a Sanoma, Next Wave Europe, a Ringier, a Schibsted, a Shopline, az Atmedia, a Chello Central Europe, a Class FM, az Antenna Hungária, a Henkel, az OMD, a Mindshare, az Aegis, a Maximize, a PanMedia, a Nissan, az Initel és a T-Systems.

Early bird kedvezmény: február 28-ig 20%!

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.