2013. február 14.

Rendszerváltó tematika a Médiapiac konferencián

Ismét megrendezzük a Médiapiac Konferenciát s vele párhuzamosan a Kutatás Konferenciát. Ezúttal április 9-10-én várjuk Tapolcára a szakmát.

Ismét megrendezzük a Médiapiac Konferenciát s vele párhuzamosan a Kutatás Konferenciát. Ezúttal április 9-10-én várjuk Tapolcára a szakmát.

Rendszerváltás a médiában mottóval rendezzük meg 2013. április 9-10-én a Médiapiac Konferencia aktuális kiadását. Ha a tavalyi év az "álmodozások korának" végéről szólt, akkor idén a forradalom lesz a vezérfonal. Azonban a forradalom néha felfalja a gyermekeit.... Kérdés tehát, hogy kik lesznek a győztesek és a vesztesek.

Tavalyhoz hasonlóan most is megrendezzük a Médiapiac Konferenciával egy helyszínen, átjárási lehetőséggel a Kutatás Konferenciát, amelynek középpontjába ezúttal az Ügyfélközpontú kutatás kerül. A piackutató cégek próbálnak túlélni, innoválni, de vajon melyek a megrendelők valós igényei?

A részletes programot 2013. február 18-án hirdetjük meg, azonban általános információkat már szerezhetnek és regisztrálhatnak az érdeklődők az alábbi linkeken:

Médiapiac Konferencia 2013: http://www.mediapiac.com/konferencia/Mediapiac-2013/19/

Kutatás Konferencia 2013: http://www.mediapiac.com/konferencia/Kutatas-2013/20/

Ami már tudható: a dupla konferencián előadóink között olyan cégek képviselőit tisztelhetjük, mint a Magyar Telekom, a Szerencsejáték Zrt., a Procter& Gamble, az OTP, a Teva, a Sanoma, Next Wave Europe, a Ringier, a Schibsted, a Shopline, az Atmedia, a Chello Central Europe, a Class FM, az Antenna Hungária, a Henkel, az OMD, a Mindshare, az Aegis, a Maximize, a PanMedia, a Nissan, az Initel és a T-Systems.

Early bird kedvezmény: február 28-ig 20%!

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

8 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.