2012. április 11.

Román óriásberuházás

Az éves forgalmának felére rúgó befektetéssel készül hálózatának bővítésére a romániai kábelpiac egyik feltörekvő szereplője.

Az éves forgalmának felére rúgó befektetéssel készül hálózatának bővítésére a romániai kábelpiac egyik feltörekvő szereplője.

A mintegy 80 ezer ügyfelet kiszolgáló DCS 15 millió eurós kölcsönt vett fel az EBRD-től infrastruktúrája fejlesztésére, miközben a társaság a tavalyi évet mintegy 32 millió eurós bevétellel zárta.

A cél újabb kábeles befektetése, valamint a meglévő rendszerek modernizálása. Az AKTA néven kábelhálózatot, emellett korábban AKTA Satelit néven digitális földfelszíni platformot is működtető (majd azt a Romtelecomnak eladó) cég elsősorban kisvárosokban rendelkezik jó pozíciókkal.

Fejlődőképességét mutatja, hogy 2008-ban 25, három esztendővel korábban azonban még csak másfél millió euró volt az éves forgalma.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.