2016. október 28.

Romániai Béres-kampány – itthonról

Tündéri reklámfilmmel indult a Béres Csepp romániai kampánya.

Közleményük szerint a régióban is forgalmazott, Magyarországon több évtizede kapható piacvezető immunerősítő készítményt, a Béres Cseppet, gyártója nagyszabású televíziós kampánnyal népszerűsíti a román piacon. A TVC kampány stratégiai és koncepcionális tervezője, valamint kivitelezője a Geometry Global, a kampányt kísérő további kommunikáció felelőse pedig a Geometry cégcsoporthoz tartozó Ogilvy PR.

Az 1972-ben megalkotott Béres Cseppet forgalmazója, a Béres Gyógyszergyár Zrt., egy különleges TVC kampánnyal, eladáshelyi aktivitással és pr-kommunikációval erősíti az immunrendszert támogató készítmények piacán, melyben stratégia tervező és kivitelező partnere a Geometry Global és Ogilvy PR. Annak érdekében, hogy egy erős, érvekkel alátámasztott koncepció valósulhasson meg, a kampány stratégiai tervezésében, magyar szakemberek román munkatársaiktól kaptak lokális segítséget is, kihasználva a kommunikációs ügynökség nemzetközi hálózatát. A 30 másodperces kisfilmet a Geometry Global koncepciója alapján az Umbrella készítette el Budapesten.

A reklámfilm alapgondolata jól tükrözi a Béres Csepp filozófiáját, miszerint mindig vannak közöttünk olyanok, akik egészségesebbek és fittebbek a többieknél. A kisfilm az ő titkukról rántja le a leplet; minden Béres üvegcse egy olyan varázslatot rejt, ami jelentősen hozzájárul immunrendszerük normál működéséhez. A filmben a varázslat megtestesítője egy olyan tündér, aki a romániai néphagyományban már jól ismert. A tündérvarázslat a mesebeliség és a szerethetőség mellett azért is kulcsjelenete a filmnek, mert a termék sok évtizedes titkos receptúráját szimbolizálja.