2013. február 15.

Röplabda EB-t szponzorál a VELUX

A VELUX Cégcsoport lesz a szeptemberben megrendezendő 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora.

A VELUX Cégcsoport lesz a 2013-as CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokság névadó szponzora. A bajnokságban részt vevő 16 ország közt lezajló 36 meccsnek Lengyelország és Dánia közösen ad majd otthont 2013. szeptember 20-29. között.

Így  a bajnokság hivatalos neve 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő lesz.

A röplabda Európa-bajnokságot minden páratlan évben, kétévente szervezik meg. Az idei alkalommal 10 nap alatt 16 ország 36 meccset játszik. Várhatóan 100 országban értékesítik majd a közvetítés jogát a televízióknak. A röplabdatornát a cégcsoport az Európa-bajnokság végéig, 2013. szeptember 29-éig támogatja. A rájátszásokat és a negyeddöntőket Lengyelországban és Dániában rendezik, míg a középdöntőket és döntőket a dán nemzeti stadionban, a Parkenben tartják.

”Örömmel állapodtunk meg a cégcsoporttal a partnerségről, különösen annak köszönhetően, hogy a vállalat már nagy tapasztalattal rendelkezik jelentős sportesemények szponzorálásában, s ezek rendszerint hatalmas sikert könyvelhettek el” – nyilatkozta André Meyer, az Európai Röplabdaszövetség elnöke.

”A szponzori megállapodással még biztosabbak vagyunk abban, hogy az EuroVolley 2013 Dániában és Lengyelországban tovább növeli az Európa-bajnokság ismertségét. A következő évek mérkőzéseinek közkedveltsége is emelkedni fog ezáltal” – tette hozzá az elnök.

A VELUX Cégcsoport 2010 szeptembere óta a a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának fő támogatója. Elkötelezett sportszponzorként a cégcsoport örömmel vállalkozott arra, hogy újabb nemzetközi sportesemény mellé álljon. “A röplabda igen népszerű sport célpiacaink nagy részén. A 2013 CEV VELUX Röplabda Férfi Európa-bajnokság – Döntő támogatása jó lehetőség arra, hogy szponzorációs portfóliónkat tovább bővítsük egy olyan sportággal, amely energikus, szenvedélyes és a világ legelterjedtebb sportjainak egyike” – mondta Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője. A döntésben nyilvánvalóan nagy szerepe lehetett abban, hogy a röplabda a világ 10 legnépszerűbb sportjának egyike, a röplabdameccseket Európa-szerte tévénézők milliói követik figyelemmel. Legutóbb, két évvel ezelőtt több mint 50 millió nézője volt a CEV Röplabda Férfi Európa-bajnokságnak, illetve 2011-ben 114 televíziós csatorna közvetítette a röplabdatornát.

A férfi Európa-bajnokság döntő aktuális hírei az eurovolley2013.dk honlapon érhetők el.

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. Magyarországon a cég 1986 óta van jelen a piacon – a magyarországi kft. a 200 legnagyobb profitú hazai vállalat egyike.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.