2012. augusztus 08.

SAB Miller tendert nyert az MEC

Az MEC nyerte az SAB Miller 9 európai országra – köztük Magyarországra - vonatkozó médiatervezési és -vásárlási tenderét.

Az MEC nyerte az SAB Miller 9 európai országra – köztük Magyarországra - vonatkozó médiatervezési és -vásárlási tenderét.

A SAB Miller csoport, a világ második legnagyobb sörgyártó vállalata az MEC-t bízta meg 2013-tól az évi 100 millió € összértékű médiatervezési és -vásárlási feladatokkal Magyarország mellett az Egyesült Királyságban, Írországban, Hollandiában, Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában. A több fordulós tenderen végül az MEC, a MediaCom és az Initative Media közül választott az ügyfél. A központi döntésben minden érintett ország aktívan részt vett, így Magyarországon is prezentáltak az ügynökségek a Dréher Sörgyárak Zrt. (az SAB Miller hazai leányvállalata) számára.

Magyarországon a Mindshare volt a Dréher médiaügynöksége.

Címkék: mec dreher sabmiller

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.