2012. augusztus 08.

SAB Miller tendert nyert az MEC

Az MEC nyerte az SAB Miller 9 európai országra – köztük Magyarországra - vonatkozó médiatervezési és -vásárlási tenderét.

Az MEC nyerte az SAB Miller 9 európai országra – köztük Magyarországra - vonatkozó médiatervezési és -vásárlási tenderét.

A SAB Miller csoport, a világ második legnagyobb sörgyártó vállalata az MEC-t bízta meg 2013-tól az évi 100 millió € összértékű médiatervezési és -vásárlási feladatokkal Magyarország mellett az Egyesült Királyságban, Írországban, Hollandiában, Olaszországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában. A több fordulós tenderen végül az MEC, a MediaCom és az Initative Media közül választott az ügyfél. A központi döntésben minden érintett ország aktívan részt vett, így Magyarországon is prezentáltak az ügynökségek a Dréher Sörgyárak Zrt. (az SAB Miller hazai leányvállalata) számára.

Magyarországon a Mindshare volt a Dréher médiaügynöksége.

Címkék: mec dreher sabmiller

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.