2016. március 20.

Saját fejlesztésű kreatív kampány a NoSaltytól

A gasztrooldal és a Barilla együttműködése ezúttal családi és baráti társaságok tésztavacsorájába nyújtott betekintést a külön erre a célra létrehozott microsite-on.

„Mindig nagy öröm számunkra egy-egy ilyen felkérés, hiszen szeretjük azokat a kihívásokat, melyeknek kettős célja a végén egyszerre teljesül: érték a hirdetőknek, élmény az olvasóknak. A játék menete egyszerű volt: készíts hangulatfotót egy közösen eltöltött tésztavacsoráról, írj hozzá egy frappáns mondatot, nevezd be a fotót és gyűjtsd össze te a legtöbb szavazatod. Ezzel az új típusú gasztrojátékkal és egyúttal az első fotópályázatunkkal ezúttal nem receptek beküldését vártuk, hanem a gasztronómiához kötődő élményfotókat, hiszen a főzés lényege többnyire az azt követő közösségi élmény” – mondta Török Noémi, a NoSalty értékesítési igazgatója.

Ez a játék lehetőséget nyújtott arra, hogy azok is nevezhessenek, akiknek nincs rutinjuk a főzésben, hiszen a lényeg az volt, hogy minél izgalmasabb, érdekesebb fotót készüljenek – ez a verseny tehát nem a kulináris extravaganciát értékelte, sokkal inkább a közösségi élményt és annak hangulatát lencsevégre kapó pályázatokat.

A NoSalty megszokott receptversenyeitől eltérően ehhez a játékhoz nem kellett szakácsprofilt létrehozni az oldalon, sőt receptet sem volt szükséges feltölteni. A beküldött pályafotók megoszthatóak voltak a Facebookon, hogy ezzel is növelhessék a játékosok a nyerési esélyeiket. A fődíjat viszont nem a szavaztok száma határozta meg, zsűri döntötte el, hogy ki nyerje meg a piros KitchenAidet.

Meditálnak a legújabb Barbie babák

5 perce

A testi és lelki feltöltődésről szól a Barbie forgalmazója, a Mattel legfrissebb, rengeteg kiegészítővel kapható babakollekciója.