2013. szeptember 02.

Saját márkanévvel indított mobilszolgáltatást a Mol

A cég a Magyar Telekom hálózatára támaszkodik - írja az MTI.

A cég a Magyar Telekom hálózatára támaszkodik - írja az MTI.

Belép a mobilkommunikációs piacra a Mol, amely saját márkanévvel indít szolgáltatást, a Magyar Telekom hálózatára építve. A két vállalatcsoport idén júliusban kötött stratégiai együttműködést - írja az MTI.

Horváth Dori Jenő, a Mol magyarországi kiskereskedelmi igazgatója elmondta: a Mol Mobile elnevezésű szolgáltatást egyelőre a magyar piacon kínálják, de hamarosan regionálisan is elérhető lesz.

A szolgáltatást a társaság töltőállomásain lehet megvásárolni. A készülékkínálatban az induláskor hagyományos és érintőképernyős Samsung készülékek lesznek elérhetőek - közölték.

A Mol e lépéssel is bővíteni kívánja a benzinkutakon elérhető szolgáltatások körét. E stratégia mentén indították el a Magyar Postával közösen a Postapont szolgáltatást, míg a kerékpárosokat bringaprogrammal célozzák meg. Szintén ide sorolható a sütőolaj begyűjtése is.

 

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója júliusban írtak alá egy stratégiai megállapodást, amely az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatika területét érintő együttműködésekről szól.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.