2013. szeptember 02.

Saját márkanévvel indított mobilszolgáltatást a Mol

A cég a Magyar Telekom hálózatára támaszkodik - írja az MTI.

A cég a Magyar Telekom hálózatára támaszkodik - írja az MTI.

Belép a mobilkommunikációs piacra a Mol, amely saját márkanévvel indít szolgáltatást, a Magyar Telekom hálózatára építve. A két vállalatcsoport idén júliusban kötött stratégiai együttműködést - írja az MTI.

Horváth Dori Jenő, a Mol magyarországi kiskereskedelmi igazgatója elmondta: a Mol Mobile elnevezésű szolgáltatást egyelőre a magyar piacon kínálják, de hamarosan regionálisan is elérhető lesz.

A szolgáltatást a társaság töltőállomásain lehet megvásárolni. A készülékkínálatban az induláskor hagyományos és érintőképernyős Samsung készülékek lesznek elérhetőek - közölték.

A Mol e lépéssel is bővíteni kívánja a benzinkutakon elérhető szolgáltatások körét. E stratégia mentén indították el a Magyar Postával közösen a Postapont szolgáltatást, míg a kerékpárosokat bringaprogrammal célozzák meg. Szintén ide sorolható a sütőolaj begyűjtése is.

 

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója júliusban írtak alá egy stratégiai megállapodást, amely az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatika területét érintő együttműködésekről szól.