2012. május 31.

Sajtos kampányok a Wonderducknál

Hazai termékbevezetéseken dolgozhat az ügynökség a Lactalis éves megbízása keretében.

Hazai termékbevezetéseken dolgozhat az ügynökség a Lactalis éves megbízása keretében.

Négy szereplős, meghívásos tendert követően a Wonderduck dolgozhat a Lactalis 2012-es hosztesz promócióin. A márkatulajdonos 2004 óta van jelen a magyar piacon a Président, a Parmalat és a Galbani brandekkel. Idén 250-400 promóciós nappal számolnak.

Az első promóció tavasszal kezdődött és kora nyáron még fut, ebben már részt vesz a Wonderduck. A kampány célja a Président ömlesztett sajt natúr és ízesített változatainak bevezetése a magyar piacra. Az ügynökség hoszteszei hiper- és szupermarketekben népszerűsítik az új termékeket.

Az év hátralevő részében is elsősorban bevezetéseken kell dolgoznia az ügynökségnek. A hoszteszek termékinformációs anyagok osztogatásával és termékek kóstoltatásával támogatják a kommunikációt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.