2016. május 30.

Sales house-t választott a Rádió1

Hamarosan a 96,4 MHz-es frekvencián újra hallható a Rádió1 Budapesten. Az indulást megelőzően stratégiai együttműködést kötött a Rádió1–et működtető Radio Plus Kft. valamint a sales house-ként működő TriMedia Kft.  

Közleményük szerint a stratégiai együttműködés keretében a TriMedia Kft. a Rádió1 spot és non spot reklámfelületeinek értékesítését végzi, de a cég feladata a Rádió1 reklámfelületeihez kapcsolódó üzletpolitikai stratégia kidolgozása és megvalósítása is.

Bakai Mátyás, a Rádió1-et működtető Radio Plus Kft. ügyvezetője szerint a rádiós piacon tíz éve működő partnerrel való közös munkától a Rádió1 reklámbevételeinek dinamikus növekedését várják.

Hauk Zoltán, a TriMedia Kft. ügyvezetőjét idézve azt emelik ki, hogy a bővülő rádiós piac újra növeli jelentőségét a médiapiacon, egyre több csatorna hallható Budapesten, ami a hallgatók számának növekedését jelenti. A Rádió1 brand jól illeszkedik a TriMedia portfóliójába, a fiatal felnőttek kedvenc adójaként pontosan pozícionált célcsoportot kínál a hirdető partnereknek.

A TriMedia Kft. aportfóliójába újra visszakerülő Sláger FM és a Rádió1 mellett számos helyi rádió reklámidejét is értékesíti, így országos rádiós reklámkampányokat is optimalizál.

Az eredetileg DJ FM néven indítani kívánt adónak május közepén engedélyezte a médiatanács, hogy Rádió1-ként kezdje meg működését.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.