2012. július 02.

Sanoma Spriccparty

Koktélok, futball, zene és vízipisztolyos vendégek a Sanoma ügyfélpartiján.

A Spriccparty eredetileg EXIT-rendezvény volt. Most Sanoma-színekben rendezték meg újra. Koktélok, futball, zene és vízipisztolyos vendégek.

Régi hagyományt támasztott fel a Sanoma június 21-én megrendezett ügyfélpartijával. A korábban az EXIT nevéhez fűződő Spricc Party került sorra ismét a Margitszigeti Holdudvarban. A meghívott vendégeket hűsítő italok, izgalmas EB negyeddöntő, forró hangulat és talpalávaló zene várta. A közel ezer vendég hajnalig szórakozott és a forró nyári este tökéletes alkalmat teremtett, hogy a belépőhöz kapott vízipisztolyok se heverjenek parlagon. Folyamatosan fellángoltak a szórakozóhelyen a csaták és a vendégek nagy része „nem úszta meg szárazon” ezt az estét. A vendégek visszajelzése alapján „az év médiás partija volt”. A hangulatról a galériában található képek árulkodnak leginkább.

sanoma

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.