2010. október 29.

Sanoma-kórházválasztó

A korábbi sikerre való tekintettel az idén is elindult Az év kórháza internetes szavazás a HáziPatika.com szervezésében.

A korábbi sikerre való tekintettel az idén is elindult Az év kórháza internetes szavazás a HáziPatika.com szervezésében.

A hazai kórházi betegellátás folyamatos kihívásokkal küzd – többek között ezért is olyan kiemelkedő, említésre méltó és becsülendő, ha egy kórházban dolgozók emberségesen, pontosan, precízen végzik a munkájukat. A már hagyománynak számító, hatodik éve megrendezett „Az év kórháza” internetes szavazással a szervező HáziPatika.com ismét esélyt ad a betegeknek arra, hogy hangot adjanak véleményüknek, és megmondják, szerintük melyik az ország legjobb kórháza. Az eredményhirdetésre és ünnepélyes díjkiosztóra 2011 januárjában kerül sor, ahol a szervezők öt kategóriában jutalmazzák a legjobbakat. Az abszolút győztes egy évig viselheti a megtisztelő "HáziPatika.com - Az év kórháza 2010" címet.

Szavazni, és a szavazás állását nyomon követni a www.azevkorhaza.hu oldalon lehet.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.