2012. november 21.

Seniorokat igazolt a neo

Az ügynökségnél egy hosszabb átalakítási folyamat ért ezzel véget.

Az ügynökségnél egy hosszabb átalakítási folyamat ért ezzel véget.

Véget ért a Neo Interactive átalakítása, melynek keretében - jelentős vérfrissítést végrehajtva - senior szakembereket igazolt az interaktív ügynökség. Soós Gergely ügyvezető igazgató elmondta: az átszervezésre a megbízások számának növekedése mellett a cég fejlődése miatt volt szükség, amely szervezetfejlesztést és folyamatszabályozást tett szükségessé.

"Utóbbi akarva-akaratlan azzal jár, hogy a megváltozott elvárások és a korábbitól eltérő munkavégzési folyamatok nem adaptálhatók automatikusan a szervezet minden tagjára, és a megújult működéshez új emberekre is szükség van. Ezért a kiemelt posztokon minőségi cseréket vagy bővítést csináltunk, amelynek révén olyan tapasztalt szakemberekkel is erősödtünk, akik komplexebb feladatok önálló ellátására is képesek" - tette hozzá.

A céghez igazolt Tóth Roland, aki korábban a White Rabbitnél dolgozott, azt megelőzően pedig a Repubic Group online divízióját vezette, illetve a BrandFestival és DigitalFestival konferenciák szervezésében vett részt. A szakember a kiemelt ügyfélprojekteknek és az ügynökség saját projektjeinek – Enter!Digital, Internetes Vásárlás Napja, stb. – irányításában vesz részt.

A média divízióhoz igazolt Metky Henrietta, a kirowski online média részlegének egyik egykori létrehozója, majd az OTL, később pedig a DiNero ügynökségek médiaigazgatója. Szintén a média területet érintő hír, hogy annak korábbi vezetője, Benkő Judit médiatanácsadói pozícióban tért vissza, és jelenleg az ügynökség által szervezett Digitálismédia-tervezés képzést irányítja.

Senior social media manager munkakört tölt be Maczonkai Dániel, aki ezt megelőzően a Carnationnél dolgozott. Csak úgy, mint Bergendi Norbert senior programozó és Tóth ’Carlos’ Károly senior szövegíró. Szintén szövegíró Csirke Dániel, aki a Laboratory Ideastól érkezett. Webshop és mobileszközökön történő front end-fejlesztésekben erősíti a neo csapatát Holecz Kristóf vezető fejlesztő.

A kreatívterületet érintő hír, hogy májustól Bóta Balázs kreativigazgató a családjával külföldre költözik, ezért pozícióját Lakner Bertold, az eddigi Head of Idea veszi át.

A fentiek mellett - folytatva az eddigi gyakorlatot - pályakezdő vagy junior szintű szakmai háttérrel bíró ígéretes fiatalokat is beépít működésébe az ügynökség. Ennek eredményeképpen erősíti az account területet Velezdi Ténia és Csákvári Anna, a pénzügyi területet Radics Éva, a social media területet pedig Deák Rita.

 

A Neo Interactive-ról a Médiapiac szeptember-októberi számában olvashat ügynökségi portrét. Az írást hamarosan online is elérhetővé tesszük.