2010. augusztus 27.

Séta és Noé nyert a Ringier-ARC-on

Egy, a gyaloglást népszerűsítő plakát nyerte az idén harmadik alkalommal megrendezett Ringier-ARC óriásplakát-pályázatot.

Egy, a gyaloglást népszerűsítő plakát nyerte az idén harmadik alkalommal megrendezett Ringier-ARC óriásplakát-pályázatot.

A második egy állatotthon figyelemfelhívó hirdetése lett.

A Ringier Kiadó harmadik éve kiemelt médiatámogatója az ARC plakátkiállításnak, amelynek keretében minden évben pályázatot hirdetett, melynek a társadalmi felelősségvállalás volt a vezérfonala. Míg a korábbi években a kollégákat és partnereinket szólította alkotásra, és egyben egy-egy szervezet jótékony támogatására, addig ebben az évben közvetlenül a civil szervezetekhez szólt a felhívás. Olyan szervezetek pályázhattak plakátterveikkel, akik az általuk támogatott közösségért önkéntesen és aktívan politikai csoporttól, irányultságtól függetlenül tevékenykednek – emlékeztet a kiadó.

A beérkezett pályázatokat a Ringier Kiadó művészeti vezetőiből álló szakmai zsűri értékelte. A legötletesebbnek ítélt két pályázat a szeptember 2-án nyitó ARC óriásplakát kiállításon lesz megtekinthető.

 

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

1 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.