2016. október 27.

Sikeres a McDonald’s adatstratégiája

Az étteremlánc kampányainak hatékonyságát jelentősen emelte a saját adatok integrációja.

Deborah Wahl, a McDonald’s USA marketingigazgatója elmondta: az üzletekben található WiFi-kről, a weboldalaikról, a marketing emailekből és a mobilappokból származó adataik integrálásával és valamennyi fogyasztói érintkezési ponton (köztük az üzletek digitális menütábláin) történő felhasználásával mélyebben meg tudták érteni a fogyasztóikat. ez lehetővé teszi a kampányok és az ajánlatok optimalizálását és viselkedésalapú továbbfejlesztését is. A kampányok hatékonyságát ezzel ötszörösére sikerült növelniük. A jövőben az adatokat arra is felhasználják majd, hogy a márkaélmény fokozásával kevésbé az egyszeri trade-up lehetőségekre, sokkal inkább a vásárlók visszatérésre fókuszálhassanak.

(Forrás: Warc)

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.