2017. október 13.

Sikeresen zárta promóciós kampányát a Theodora

Idén 110 éves a Theodora. Az évforduló kapcsán indított 110 napos promóciós kampány során közel 1,3 millió kódot töltöttek fel a fogyasztók a Theodora palackok kupakjaiból.

Az idén 110 éves Theodora, május végén indította 110 napos promócióját, amely szeptember 15-én ért véget. A játékban közel 1,3 millió kódot töltöttek fel a Theodora palackok kupakjaiból a promóció idejére létrehozott honlapon keresztül. Ez átlagosan napi 10 ezer kódot jelent.

A promóció során többek között egy Volkswagen elektromos autót, valamint fesztiváljegyeket sorsoltak.

„1907 óta kapható palackozva a Theodora ásványvíz, ezért az idei év nálunk a jeles, 110 éves évforduló ünneplése jegyében telik. Ennek része a110 napos kampány, amelyet azért indítottuk, hogy a fogyasztóinkkal közösen is ünnepelhessünk. Nagy örömmel tölt el bennünket a promóció sikere, és hogy ilyen sokan vettek részt a játékban. Mindez még inkább emlékezetessé teszi számunkra ezt a különleges évet” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke és társtulajdonosa.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

7 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.