2016. szeptember 08.

Sikeresen zárult a Posta Biztosító olimpiai kampánya

A hazai sportolók teljesítményének köszönhetően közel 9 ezer ügyfél 17 millió forint kedvezményt érvényesíthetett utasbiztosítás-kötései alkalmával.

A Posta Biztosító, mint a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója és egyben biztosítója, 2016. augusztus 5. és 2016. augusztus 21. között „A biztonság aranyat ér” elnevezéssel egy, a Magyar Olimpiai Csapat éremszerzéseihez kapcsolódó promóciós kampányt indított.

A kedvezmény lényege az volt, hogy amennyiben a Magyar Olimpiai Csapat valamely tagja érmet szerzett a riói olimpián, akkor a versenynapot követő napon a Posta Biztosító éremkedvezményt nyújtott a PostaUtasŐr utasbiztosítás díjából. Aranyérem esetén 20, ezüstérem esetén 15, bronzérem esetén pedig 10 százalék volt a kedvezmény mértéke. Amennyiben egy versenynapon több magyar érem is volt, akkor a következő napon a legszebben csillogó érem szerint járó kedvezményt érvényesíthették az ügyfelek a postákon vagy a www.postabiztosito.hu oldalon. A napi kedvezményekről az ügyfelek a rádióból, közösségi médiából, valamint online csatornákon értesülhettek.

A magyar csapat tagjai összesen 8 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzérmet nyertek, így összesen 10 napon közel 17 millió forint kedvezményt tudtak érvényesíteni az ügyfelek.

A kampányt bevezető „Együtt a sikerért” elnevezésű image film 257 ezres megtekintést ért el összesen a YouTube és a Facebook csatornákon együttvéve. A Google Adwords és Facebook hirdetési kampánnyal összesen 780 ezer embert sikerült elérni a közel 2,5 hetes időszak alatt. Az online kampánynak köszönhetően közvetlenül több mint 17 ezren látogattak el a Posta Biztosító utasbiztosítási weboldalára.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.