2017. május 09.

Sikeresnek bizonyult a Bonduelle StafétaKanál kampánya

Nagy érdeklődésnek örvendő, Facebook nyereményjátékkal zárult a cég idei kampánya.

A márka a népszerű Dumaszínházas triót – Dombóvári Istvánt, Benk Dénest, Felméri Pétert – kérte fel humorral fűszerezett, inspiráló főzésre. A fiúkat a konyhában egy profi segítette, Nagy Sándor „Sanya”, a „Hódítás a konyhában” gasztroblog alapítója. A poéngyárosok számára is érdekes, tanulságos kaland volt a kampány, mint mondták, eddig távol tartották magukat a konyhától, azt inkább meghagyták az egyébként nagyon tehetséges „női vonalnak”, de a jó hangulatú StafétaKanál főzésektől kedvet kaptak a konyhában való sürgés-forgáshoz.

Felméri Péter, Nagy Sándor, Dombóvári István és Benk Dénes

A Staféta konyhájában elsőként Felméri Péter főzött, nem is akármit, egy csicseriborsós frittatát. Nagy Sándor „Sanya” segítségével összehoztak egy finom, humorral fűszerezett reggelit.

Benk Dénes és Sanya zöldbabos-szezámmagos sült csirke „nyalókát” készített rizstésztával, az ízletes fogás csínját-bínját Dénes könnyen, hamar megtanulta.

Dombóvári István is hamar belejött, Sanya irányításával teljes összhangban csirkét sütöttek szaftosra, és készítettek mellé egy ellenállhatatlan cheddar sajtos baconos sült babsalátát.

A főzések közben záporoztak a poénok, és amiben mindannyian egyetértettek, az az egészséges életmód, a helyes táplálkozás fontossága. A kampányhoz is éppen ezért csatlakoztak – tetszett nekik, hogy humorral fűszerezve a zöldségfogyasztásra inspirálhatnak.

Én is nagyon élveztem a közös főzést , ilyen jellegű csapatmunkában még nem volt részem. A fiúk nagyon viccesek voltak, egyáltalán nem tudnak főzni, éppen ezért jó volt őket tanítani, remélem lesz még alkalmam, lehetőségem velük dolgozni.” – foglalta össze élményeit Nagy Sándor, Sanya.

Minden várakozásunkat felülmúlta a kampány idei sikere. Örömmel láttuk, hogy minden egyes receptvideót több,mint 75 ezren néztek meg, a youtube oldalunkon több, mint kétszázezres elérést regisztráltunk! Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, teljesítettük a célkitűzésünket: humorral fűszerezve inspiráltuk fogyasztóinkat. Már most tervezzük a folytatást, igazi kihívás lesz megtalálni a következő, hasonlóan sikeres StafétaKanál csapatot.” – összegezte a kampány sikerét Szirbek András, a Bonduelle marketing- igazgatója.

A hangulatos receptvideók, receptek elérhetők a Bonduelle StafétaKanál oldalán is, így ha valaki lemaradt a jó hangulatú főzésekről, bármikor megtekintheti, elkészítheti a finom fogásokat!

A kampány kreatív koncepcióját és lebonyolítását a Labowsky jegyzi, a közösségi média felületeken az UPAdvertising, illetve a PR kommunikációban a SternCommunications koordinált.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.