2017. május 09.

Sikeresnek bizonyult a Bonduelle StafétaKanál kampánya

Nagy érdeklődésnek örvendő, Facebook nyereményjátékkal zárult a cég idei kampánya.

A márka a népszerű Dumaszínházas triót – Dombóvári Istvánt, Benk Dénest, Felméri Pétert – kérte fel humorral fűszerezett, inspiráló főzésre. A fiúkat a konyhában egy profi segítette, Nagy Sándor „Sanya”, a „Hódítás a konyhában” gasztroblog alapítója. A poéngyárosok számára is érdekes, tanulságos kaland volt a kampány, mint mondták, eddig távol tartották magukat a konyhától, azt inkább meghagyták az egyébként nagyon tehetséges „női vonalnak”, de a jó hangulatú StafétaKanál főzésektől kedvet kaptak a konyhában való sürgés-forgáshoz.

Felméri Péter, Nagy Sándor, Dombóvári István és Benk Dénes

A Staféta konyhájában elsőként Felméri Péter főzött, nem is akármit, egy csicseriborsós frittatát. Nagy Sándor „Sanya” segítségével összehoztak egy finom, humorral fűszerezett reggelit.

Benk Dénes és Sanya zöldbabos-szezámmagos sült csirke „nyalókát” készített rizstésztával, az ízletes fogás csínját-bínját Dénes könnyen, hamar megtanulta.

Dombóvári István is hamar belejött, Sanya irányításával teljes összhangban csirkét sütöttek szaftosra, és készítettek mellé egy ellenállhatatlan cheddar sajtos baconos sült babsalátát.

A főzések közben záporoztak a poénok, és amiben mindannyian egyetértettek, az az egészséges életmód, a helyes táplálkozás fontossága. A kampányhoz is éppen ezért csatlakoztak – tetszett nekik, hogy humorral fűszerezve a zöldségfogyasztásra inspirálhatnak.

Én is nagyon élveztem a közös főzést , ilyen jellegű csapatmunkában még nem volt részem. A fiúk nagyon viccesek voltak, egyáltalán nem tudnak főzni, éppen ezért jó volt őket tanítani, remélem lesz még alkalmam, lehetőségem velük dolgozni.” – foglalta össze élményeit Nagy Sándor, Sanya.

Minden várakozásunkat felülmúlta a kampány idei sikere. Örömmel láttuk, hogy minden egyes receptvideót több,mint 75 ezren néztek meg, a youtube oldalunkon több, mint kétszázezres elérést regisztráltunk! Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, teljesítettük a célkitűzésünket: humorral fűszerezve inspiráltuk fogyasztóinkat. Már most tervezzük a folytatást, igazi kihívás lesz megtalálni a következő, hasonlóan sikeres StafétaKanál csapatot.” – összegezte a kampány sikerét Szirbek András, a Bonduelle marketing- igazgatója.

A hangulatos receptvideók, receptek elérhetők a Bonduelle StafétaKanál oldalán is, így ha valaki lemaradt a jó hangulatú főzésekről, bármikor megtekintheti, elkészítheti a finom fogásokat!

A kampány kreatív koncepcióját és lebonyolítását a Labowsky jegyzi, a közösségi média felületeken az UPAdvertising, illetve a PR kommunikációban a SternCommunications koordinált.

Növelte működési eredményét a Porsche

1 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.