2014. október 17.

Sir Martin: az ügyfelek nyernek a csapatokkal

Sir Martin Sorrell szerint a WPP hálózatán belül létrehozott integrált csapatok nem károsították az egyedi ügynökségi márkákat.

Sir Martin Sorrell szerint a WPP hálózatán belül létrehozott integrált csapatok nem károsították az egyedi ügynökségi márkákat és a teljesítményre sem voltak rossz hatással.

A több mint 350 ügynökséget tömörítő WPP vezetője szerint a hálózat „team”-modell kezdeményezése, amely több ügynökség embereiből állít össze ügyfélcsapatokat - a nem elhanyagolható költségmegtakarítási szempontok mellett - emeli az ügyfelek kiszolgálásának minőségét: a kliensek a legjobb szakemberekkel dolgozhatnak együtt, miközben egyetlen kapcsolattartó, egy nemzetközi ügyfélkapcsolati vezető intézi az ügyeiket. A nemzetközi vezetőket helyi és regionális menedzserek támogatják, akik az erőforrások elosztásáért és a csapattagok közötti együttműködésért, valamint a helyi üzleti lehetőségek feltárásáért felelnek.

Sir Martin az Admap jubileumi, 50. évfordulós számában írt erről. A különszám a márkakommunikáció jövőjét járja körül, és a WPP vezetője a digitális kihívás kapcsán is megnyilatkozott benne: szerinte az előttünk álló változás mértékét nem lehet alábecsülni, az „kérlelhetetlen, megjósolhatatlan és bizonytalan” lesz, de bízik abban, hogy az iparág megbirkózik majd vele.

(Forrás: Admap via WARC)

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.