2019. május 16.

Sitcommal reklámoz az OTP Ingatlanpont

Az OTP Ingatlanpont a Café Communications együttműködésével új kampánnyal jelentkezik, amely a lakáseladást, -vásárlást megkönnyítő digitális szolgáltatást, a Kapcsolatipont ügyfélfiókot mutatja be.

A lakásvásárlás jellemzően élethelyzet változáshoz kapcsolódik, így a célcsoportba tartoznak az önállósodók, a családalapítók, a befektetési lehetőségeket keresők, a gyereküknek lakást biztosító szülők és az életminőség javítása céljából vásárlók.

A Café Communications kreatívjai ezt az élethelyzetet dramatizálták olyan vígjátéki elemeket tartalmazó online reklámfilmsorozatban, amelynek részei egy pár életének hétköznapi pillanataiba nyújtanak betekintést. Hétköznapjaink elképzelhetetlenek a mobiltelefonunk nélkül. Minden pillanatban érkeznek az értesítések, a hírek. A filmek szereplőinek élete ezek körül forog, egészen addig, amíg valami olyan üzenetet kapnak, ami tényleg fontos és érdekes: egy üzenetet a lakásvásárlásukról.

Címkék: marketing otp

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

1 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

1 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.