2012. november 02.

Smart Habits ´12

2012. november 14-én első alkalommal rendezik meg a Smart Habits ’12 konferenciát.

A Smart Habits elismert szakértőket és szakembereket hoz össze, hogy személyes előadásokon keresztül mondják el, miként lehet ötleteket megvalósítani a digitális világban.

A végeredmény, legyen szó projektről, cégről, startup-ról vagy karrierről, nagyrészt a mindennapi szokások szintjén dől el. A Smart Habits trendek, stratégia és víziók helyett azokról a személyes szokásokról, tippekről, tapasztalatokról és technikákról szól, amik megkülönböztetik a sikert a bukástól. Arról, hogy mik azok a kézzelfogható és gyakorlatban tesztelt módszerek, amiért egyeseknek sikerül ötletből realitást faragni.

A Smart Habits ‘12 konferencia tematikája átfogóan foglalkozik a munkahelyi motiváció és csapatépítés kérdéskörével, a hatékony szokások építésével, a munka és magánélet kapcsolatával, az időmenedzsment és a fókusztartás, valamint az információ-menedzsment kérdésével, a stresszkezeléssel, továbbá a stressz okozta kiégés kezelésével, olyan elismert szakértőket felsorakoztatva, mint Dr. Falus András (Egyetemi tanár, az MTA rendes tagja), Dr. Császár Noémi (Szervezet fejlesztéssel foglalkozó szakpszichológus) és Pataki Natália (Munka és szervezeti tanácsadással foglakozó szakpszichológus), Dr. Szondy Máté (Pszichológus, a Károli Gáspár Egyetem adjunktusa), Dr. Fülöp Emőke (Szakpszichológus, pszichoterapeuta) és Dr. Jakab Júlianna (Pszichológus, szervezetfejlesztési szakember, a Franklincovey Magyarország trénere).

A Smart Habits ‘12, továbbá elismert hazai és nemzetközi sikertörténetek mögött álló cégvezetőket, coaching szakembereket is megszólaltat, mint dr. Baracskai Zoltán (Közgazdász, oktató, a “Profi coach” valamint a „Döntéshozó dilemmái” című sikerkönyvek szerzője), Dr. Dobay Róbert (Menedzsmentor), , Márton Mónika (a Sämling Solution Consulting trénere) és Honti Pál (cégépítő, start-up mentor) és Köcsei Csaba (Ingatlan.com), akik gyakorlati tapasztalataikon keresztül mutatják be azokat az apró, ám hatásos technikákat, amelyek az általuk képviselt vállalkozásokat sikerre vitték.

További információk és regisztráció itt.

 

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.