2018. január 30.

Social Media praktikák a Piac és Profittól

Újfajta közösségi média praktikákat tanulhat a Piac és Profit közelgő konferenciáján.

"Ha nem napról napra követjük a változásokat, könnyen meglepődhetünk, hogy a tegnapi jól bevált marketinggyakorlatunk már nem működik. Miért? Mit kell azonnal másképp csinálnunk, hogy ne maradjunk le a közösségi oldalak adta üzleti és marketing előnyökről" – olvasható a Piac és Profit legújabb rendezvényét beharangozó közleményben.

A szaklap 2018. február 15-én tartja a Social Media – Változás!!! című konferenciáját, ahol elsősorban a kkv szektornak tartanak kifejezetten edukatív előadásokat. Lévai Richárd, a RG Stúdió Kft. marketingvezetője például arról, hogy van-e közösségi média a Facebookon túl, Boroznaki Gergő, a Crane ügyfélkapcsolati igazgatója arról, hogy merre tart az Istagram, Benkő Lilla, a Pamkutya sikerességének titkát fogja vizsgálni és Vavrek Balázs, a Kreatív Kontroll Kft. értékesítési szövegírója pedig arról értekezik, milyen a profi blogposzt.

A további előadók listáját itt találja.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.