2018. január 30.

Social Media praktikák a Piac és Profittól

Újfajta közösségi média praktikákat tanulhat a Piac és Profit közelgő konferenciáján.

"Ha nem napról napra követjük a változásokat, könnyen meglepődhetünk, hogy a tegnapi jól bevált marketinggyakorlatunk már nem működik. Miért? Mit kell azonnal másképp csinálnunk, hogy ne maradjunk le a közösségi oldalak adta üzleti és marketing előnyökről" – olvasható a Piac és Profit legújabb rendezvényét beharangozó közleményben.

A szaklap 2018. február 15-én tartja a Social Media – Változás!!! című konferenciáját, ahol elsősorban a kkv szektornak tartanak kifejezetten edukatív előadásokat. Lévai Richárd, a RG Stúdió Kft. marketingvezetője például arról, hogy van-e közösségi média a Facebookon túl, Boroznaki Gergő, a Crane ügyfélkapcsolati igazgatója arról, hogy merre tart az Istagram, Benkő Lilla, a Pamkutya sikerességének titkát fogja vizsgálni és Vavrek Balázs, a Kreatív Kontroll Kft. értékesítési szövegírója pedig arról értekezik, milyen a profi blogposzt.

A további előadók listáját itt találja.

Növelte működési eredményét a Porsche

5 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.