2014. január 30.

Sok kérő a Mediasetre

Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az olasz médiabirodalom leválasztani kívánt ága iránt, pedig még el sem indult igazán a verseny.

Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az olasz médiabirodalom leválasztani kívánt ága iránt, pedig még el sem indult igazán a verseny.

Az egyik olasz gazdasági kap értesülése szerint ugyanis a Bouygues-csoport kisebbségi tulajdonában álló francia TF1-médiaház is feliratkozott a listára, amelyen patinás nevek sorakoznak.

A prémium tartalmakat szolgáltató részlegre ugyanis a cikk szerint a szintén francia Canal+, a német RTL, a spanyol Telefónica és a katari Dzsazíra-csoport, valamint a BlackRock befektetési alap mellett szemet vetett az a páros is, amely ez év elején szállt ki (jelentős nyereséggel) Európa egyik legnagyobb médiavállalkozásából.

Mint arról alig egy hete portálunk is beszámolt: a KKR és a Permira eladta utolsó ProSiebenSat.1-részvényeit is, pár nappal később pedig az is kitudódott, hogy jól kerestek a bolton: az SBS-érdekeltségek korábbi eladását nem számítva végül 550 millió eurót kaszáltak a bolton.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

6 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.