2013. február 04.

Sokat ér a Twitter

Egy aprócska részesedésre tett ajánlat ismét beárazta a szolgáltatót. Ennyi felhasználóért nem is volna sok a pénzkazal.

Egy aprócska részesedésre tett ajánlat ismét beárazta a szolgáltatót. Ennyi felhasználóért nem is volna sok a pénzkazal.

A Blackrock befektetési alap sajtóhírek szerint alkalmazottak részesedésének megvásárlására tett ajánlatot. Összességében 80 millió dolláros üzletről volna szó - a részvényeknek azonban ez kevesebb, mint egy százaléka. Ezzel az ajánlattal így mintegy kilencmilliárd dollárra árazták be a jelenleg mintegy 200 millió felhasználóval rendelkező Twitter mögött álló céget.

A társaság pontos értékének megbecsülését nehezíti, hogy a Twitter mindeddig nem jelent meg részvényeivel a nyilvános értékpapír-piacon, így a másodlagos ügyletek adnak csak támpontot arról, hogy mennyire tartják manapság a vállalkozást.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

12 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

15 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.