2017. június 15.

Sors Tamás teljesítménye előtt tiszteleg az Unicum

A kitartás története és az új limitált szériás palack az Unicum nyári kampányának fókuszában.

A nyár a vizes sportokról, a vízről szól és ezúttal a Zwack Unicum is ehhez a témához kapcsolódva egy olyan történetet, életutat mutat be, amely példaként szolgálhat minden embernek, aki céljainak eléréséhez motivációt keres. Sors Tamás soha nem érezte úgy, hogy testi fogyatékossága miatt lemarad valamiről vagy nem tud teljes életet élni. Többszörös paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóként az élő példa arra, hogy pozitív hozzáállással, elszántsággal és kemény munkával mennyi mindent el lehet érni.

Zwack Sándor a történetet bemutató filmrőlelmondta, Sors Tamás az az ember, aki az elmúlt 10 évben töretlenül hitt önmagában, mindvégig kitartott azért, hogy megvalósítsa álmait. Ez pedig minden embernek erőt adhat ahhoz, hogy a maguk elé kitűzött cél elérésért nap, mint nap megküzdjenek.

A helyszínen a film rendezője, Kocsis Ágnes kiemelte, ezúttal nem egy reklámfilmet készítettek, hanem lényegében egy 90 másodperces játékfilmet, amely Sors Tamás karrierjének csúcspontjait és nehézségeit mutatja be. „Úgy érezzük, nagy szükség van a pozitív, inspiráló történetekre, hiszen mi magyarok hajlamosak vagyunk a borúlátásra. Sors Tamás élettörténete motivációt adhat mindazoknak, akik az élet kisebb-nagyobb problémáival szembesülve esetleg megfutamodnának. Megmutatjuk azt, hogy legtöbbünk kihívásaihoz képest Tamás látszólag sokkal nehezebb helyzetből indult, de kitartással, szorgalommal és pozitív életszemlélettel olyan nagy dolgokat ért el, amiről mi nem is álmodunk”.

A Nagoo reklámügynökség által készített film online felületeken látható június 14-től.

Azonban a filmről nemcsak a link segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők, hiszen a limitált Zwack Unicum palack újdonsága, hogy egy speciális alkalmazásnak (LARA) köszönhetően azonnal megnyithatjuk a palackot scannelve a Sors Tamás filmet, melyet így telefonon is könnyedén megnézhetünk.