2014. február 14.

Sövetségre lépett az UP, a Pesti Est és az Ntice

Az új típusú ügynökségi felállásban az UP az applikáción belüli innovatív promóciós felületek értékesítéséért felel, a Pesti Est pedig hirdetési felületeket biztosít az Ntice nevű startup számára.

Hármas szövetségre lépett az UP Advertising, a Pesti Est és a Facebook esemény alapú mobilalkalmazás fejlesztésével foglalkozó start-up, az Ntice. Az új típusú ügynökségi felállásban az UP az applikáción belüli innovatív promóciós felületek értékesítéséért felel, a Pesti Est pedig hirdetési felületeket biztosít az ismerkedést forradalmasító, „people discovery” elvű Ntice számára, amely a Valentin-nappal induló „Összehozzuk Budapestet” című eseménysorozattal debütál.

A magyar tervezésű és fejlesztésű, Olaszországban a Tech Peaksen accelerált Ntice alkalmazás egyedülálló módja az ismerkedésnek. Facebook esemény importtal dolgozik, alapja pedig a legegyszerűbb, kölcsönös szimpátia. Egy adott eseménynél használói megjelölhetik a nekik szimpatikus résztvevőket. A felhasználók nem kapnak értesítést arról, ha megjelölik őket, csak akkor kerülnek kapcsolatba egymással, ha mindketten, egymástól függetlenül megjelölik a másikat. Az Android és IOS alkalmazás a Valentin-nappal induló „Összehozzuk Budapestet” című eseménysorozattal debütál és lesz elérhető a két leghasználtabb mobil platformon. A rendezvények február 14-e után Budapesten, több helyszínen zajlanak majd.

Az új típusú ügynökségi felállásban az UP Advertising az applikáción belüli innovatív promóciós felületek értékesítéséért és megoldásokért felel, a mind tematikáját, mind célcsoportját tekintve természetes partnerként megjelenő Pesti Est pedig erőteljes elérést biztosít az ismerkedést forradalmasító, „people discovery” elvű Ntice számára offline és online felületein egyaránt. Az UP által értékesített felületek között jelenleg megtalálhatók az események, a helyszínek, valamint az esemény promóciók, de az ügynökség a jövőben bővíteni tervezi a lehetőségeket. A szövetség révén az UP a digitális divízióját kívánja erősíteni, de jelenlegi munkái között egyaránt megtalálható a reklámfilm készítés, a webfejlesztés, teljes arculattervezés és integrált kampány is.