2017. május 05.

Speciális bevásárlókocsikat vezet be az Auchan

Aktív kerekesszékes, ikerüléses bevásárlókocsit és bevásárló mopedet üzemeltet mostantól országszerte az áruházlánc.

Országszerte, mind a 19 Auchan áruházban speciális, aktív kerekesszékhez csatolható, valamint egyszerre két kisgyermek szállítását is biztosító bevásárlókocsikkal segíti mostantól a mozgáskorlátozott, illetve családos vásárlók mindennapjait az Auchan. A vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve minden egységében elektromos mopedet is biztosít a kereskedelmi lánc, amely mozgássérült, idős, vagy túlsúlyos emberek, akár várandós kismamák segítségére is lehet a bevásárlás során.

2014-ben az országban elsőként budaörsi áruházában elindult egy olyan speciális,elektromos bevásárló moped tesztelése, amellyel a mozgási nehézségekkel küzdő vásárlók, akár idősek, akár kismamák könnyedén intézhetik a napi bevásárlást. A pozitív visszajelzések alapján a vállalat úgy döntött, 2017. májusától mind a 19 magyarországi áruházában, a hazai kiskereskedelembenegyedülálló módon bevezeti az innovatív járművet.

Idén májustól amozgáskorlátozott vásárlók segítésére az Auchan egy könnyen használható, aktív kerekesszékhez közvetlenül csatolható bevásárlókocsit is bevezet minden áruházában.

Gondoltak a több kisgyermekkel érkező családokra is, hiszen idén májustól a már említett újításokon felül olyan bevásárlókocsit is igénybe vehetnek a vásárlók, amelybeegyszerre két, három év alatti gyermek is ültethető. Ez különösen az ikrekkel érkező családok számára nagy segítség.

Címkék: gazdaság csr auchan