2011. június 30.

Speciális közterületi megoldásokon dolgozott a PHD

A Sió és az Axe márkák számára tervezett nem hagyományos megjelenéseket a médiaügynökség.

A Sió és az Axe márkák számára tervezett nem hagyományos megjelenéseket a médiaügynökség.

Az ablakokat is igénybevevő, teljes Volánbusz matricázást alkalmazott júniustól a Sió kampányában a PHD. Az újrapozicionált márka kreatívjaival a Budapest és néhány vidéki város, így Hévíz, Kaposvár és Nagyatád közötti vonalakon lehet találkozni.

Sió matricázott busz

A másik kampányt az Axe számára bonyolította az ügynökség, ennek kreatívjaival a belváros forgalmas csomópontjain találkozhatnak a járókelők. A hagyományos citylight plakátokat egészítették ki gerillaelemekkel, a "még az angyalok is bűnbe esnek" koncepció jegyében. Ennek lényege az égből az Axe hatására lehulló angyalok bemutatása: a plakát előtere rendőrségi bűnügyi helyszínelésként szemléltette az angyalok akkorra már csak "hűlt helyét".

Axe kampány

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.