2013. május 24.

Spirit-tendert nyert a Ferling

Május elsejétől a Ferling PR a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior kommunikációs ügynöksége.

Május elsejétől a Ferling PR a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior kommunikációs ügynöksége.

A meghívásos, kétfordulós tenderen a szálloda egy új termékcsomag bevezetésére, illetve éves kommunikációs koncepcióra kért javaslatot, s a Spirit Hotel tetszését az országos ügyfélkörrel rendelkező Ferling PR pályázati anyaga nyerte el.

A számos nemzetközi elismeréssel rendelkező, Magyarországon egyedülállóan ötcsillagos superior wellness hotel, a Spirit Hotel Thermal Spa a hazai szállodaipar kiemelkedő szereplője. 271 egyedileg berendezett szobájával, 10 ezer négyzetméter alapterületű fürdő- és wellness részlegével és a hozzá kapcsolódó, egyedülálló gyógyászati és medical spa központjával a hazai és külföldi vendégek kedvelt pihenést, kikapcsolódást, illetve preventív és gyógykezelési szolgáltatásokat nyújtó szállodája.

A Ferling PR több mint két évtizedes fennállása során több turisztikai, idegenforgalmi és egészségügyi szektorban működő ügyféllel büszkélkedhet, ám a sárvári Spirit Hotellel történő együttműködés új dimenziókat nyit meg az ügynökség számára is. A stratégiai tanácsadási feladatok, a szálloda hírnévmenedzsmentje, a publicitás biztosítása mellett az ügynökség kiemelt feladata a Spirit Hotel által képviselt egészséges életmód és gondolkodás minél szélesebb körű elterjesztése, népszerűsítése.

 

Címkék: ferling hotel pr