2013. május 24.

Spirit-tendert nyert a Ferling

Május elsejétől a Ferling PR a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior kommunikációs ügynöksége.

Május elsejétől a Ferling PR a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior kommunikációs ügynöksége.

A meghívásos, kétfordulós tenderen a szálloda egy új termékcsomag bevezetésére, illetve éves kommunikációs koncepcióra kért javaslatot, s a Spirit Hotel tetszését az országos ügyfélkörrel rendelkező Ferling PR pályázati anyaga nyerte el.

A számos nemzetközi elismeréssel rendelkező, Magyarországon egyedülállóan ötcsillagos superior wellness hotel, a Spirit Hotel Thermal Spa a hazai szállodaipar kiemelkedő szereplője. 271 egyedileg berendezett szobájával, 10 ezer négyzetméter alapterületű fürdő- és wellness részlegével és a hozzá kapcsolódó, egyedülálló gyógyászati és medical spa központjával a hazai és külföldi vendégek kedvelt pihenést, kikapcsolódást, illetve preventív és gyógykezelési szolgáltatásokat nyújtó szállodája.

A Ferling PR több mint két évtizedes fennállása során több turisztikai, idegenforgalmi és egészségügyi szektorban működő ügyféllel büszkélkedhet, ám a sárvári Spirit Hotellel történő együttműködés új dimenziókat nyit meg az ügynökség számára is. A stratégiai tanácsadási feladatok, a szálloda hírnévmenedzsmentje, a publicitás biztosítása mellett az ügynökség kiemelt feladata a Spirit Hotel által képviselt egészséges életmód és gondolkodás minél szélesebb körű elterjesztése, népszerűsítése.

 

Címkék: ferling hotel pr

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

20 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.