2013. október 31.

Sportmarketing tagozat indult az MMSZ-ben

A szövetség szakmai partnere a tagozat elindításában a Sportsmarketing Hungary.

A szövetség szakmai partnere a tagozat elindításában a Sportsmarketing Hungary.

2014. január 1-jével kezdi meg működését a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Sportmarketing Tagozata. Ebben a szövetség szakmai partnere a Sportsmarketing Hungary. A lépés mögött az áll, hogy a sportra az utóbbi években nagyobb figyelem jut, és komoly pénz áramlik az ágazatba, a sportmarketingben ugyanakkor még számos kiaknázatlan lehetőség van, illetve az edukáció terén is előre kell lépni - derül ki a közleményből. A tagfelvétel november 21-ével indul, a Sportmarketing Újragondolva Meetupon.

"A Magyar Marketing Szövetség nyitott és innovatív. Legfontosabb feladatunknak tartjuk a szakma összefogását és egy széles bázis kiépítését. Úgy gondolom, hogy ezek eléréséhez elengedhetetlenek a szakmaspecifikus kezdeményezések úgy, mint egy tagozat alapítása. Magyarországon a sportmarketing ma még gyerekcipőben jár, pontosan ezért olyan fontos, hogy minél nagyobb támogatást kapjon. A Szövetség életében mindig kiemelt szerepet kaptak a tagozatok és ez a továbbiakban is így lesz" – nyilatkozta Hinora Ferenc, az MMSZ új elnöke.

"A Sportmarketing Tagozat elindításával szeretnénk a sportmarketinget szélesebb körben behozni a köztudatba és növelni a szakma elismertségét. A sportsmarketing.hu oldalon rendszeresen beszámolunk az aktualitásokról és a külföldi kreatív megoldásokról, a rendezvényeink pedig kitűnő alkalmat teremtenek majd a kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére. A tagozat keretében tovább kívánjuk bővíteni a szakmai információáramlás lehetőségét és exkluzív workshopokat is tervezünk jövendő tagjainknak” – tette hozzá Zsédely Péter, a Sportsmarketing Hungary vezetője.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.