2014. június 18.

Sportoldal az Adaptive Media portfóliójában

Az Eurosport kommentátorai által létrehozott online kiadvány célja a teljes sportpaletta lefedése hírekkel, videótudósításokkal, podcastekkel.

Az Eurosport kommentátorai által létrehozott online kiadvány célja a teljes sportpaletta lefedése hírekkel, videótudósításokkal, podcastekkel.

Hirdetésértékesítési megállapodást kötött a 2014-es Roland Garros tenisztornára, illetve a labdarúgó világbajnokságra időzítve útjára indult Hosszabbítás.hu online sportmagazin és az Adaptive Media Sales House.

„A kiadványt létrehozó tizenhárom fős eurosportos kommentátorcsapat célja, hogy a Magyarországon megszokottnál részletesebben, mélyebben írjon a sportról” - nyilatkozott a felelős kiadó, Szabó Gábor. „Jelen pillanatban azokról az eseményekről írunk, amiket egyébként is közvetítünk az Eurosporton, de szeretnénk fokozatosan lefedni az egész sportpalettát.”

A szerkesztőség szándéka, hogy a lehető legtöbb tartalmat podcastekkel és videóanyagokkal gazdagítsa, amint arra már a Roland Garros alatt is volt példa. A Hosszabbítás.hu-n láthatóak az ATP Challenger Tour és a Vívó Európa-bajnokság küzdelmei, a foci-vb alatt pedig Hajdú B. István naponta jelentkezik elemző videóival.

„Az év legnagyobb sporteseménye a foci-vb, ami kiváló lehetőség egy profi sportoldal bevezetésére” - mondta Horváth Tamás, az Adaptive Media ügyfélkapcsolati vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

10 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.