2014. június 18.

Sportoldal az Adaptive Media portfóliójában

Az Eurosport kommentátorai által létrehozott online kiadvány célja a teljes sportpaletta lefedése hírekkel, videótudósításokkal, podcastekkel.

Az Eurosport kommentátorai által létrehozott online kiadvány célja a teljes sportpaletta lefedése hírekkel, videótudósításokkal, podcastekkel.

Hirdetésértékesítési megállapodást kötött a 2014-es Roland Garros tenisztornára, illetve a labdarúgó világbajnokságra időzítve útjára indult Hosszabbítás.hu online sportmagazin és az Adaptive Media Sales House.

„A kiadványt létrehozó tizenhárom fős eurosportos kommentátorcsapat célja, hogy a Magyarországon megszokottnál részletesebben, mélyebben írjon a sportról” - nyilatkozott a felelős kiadó, Szabó Gábor. „Jelen pillanatban azokról az eseményekről írunk, amiket egyébként is közvetítünk az Eurosporton, de szeretnénk fokozatosan lefedni az egész sportpalettát.”

A szerkesztőség szándéka, hogy a lehető legtöbb tartalmat podcastekkel és videóanyagokkal gazdagítsa, amint arra már a Roland Garros alatt is volt példa. A Hosszabbítás.hu-n láthatóak az ATP Challenger Tour és a Vívó Európa-bajnokság küzdelmei, a foci-vb alatt pedig Hajdú B. István naponta jelentkezik elemző videóival.

„Az év legnagyobb sporteseménye a foci-vb, ami kiváló lehetőség egy profi sportoldal bevezetésére” - mondta Horváth Tamás, az Adaptive Media ügyfélkapcsolati vezetője.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2017. augusztus 18.

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.