2016. május 10.

Star Academy a TV2-n

Reality elemekkel színesített tehetségkutató indul ősszel a TV2-n. A jelentkezés megnyílt.

A TV2 programigazgatója bejelentette, hogy Star Academy címmel új, Magyarországon még ismeretlen műsort tűz képernyőjére ősszel a csatorna. Az eredetileg holland formátumot már több mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol, és most ősszel megérkezik a TV2-re is. Ökrös Gergely elmondta, hogy a műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel. Olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni. A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat - melyekhez profi segítséget kapnak - a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők. Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén egy élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik. A produkciót az IKO készíti.

A Star Academybe mától lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a tv2.hu/staracademy weboldalon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.