2016. május 10.

Star Academy a TV2-n

Reality elemekkel színesített tehetségkutató indul ősszel a TV2-n. A jelentkezés megnyílt.

A TV2 programigazgatója bejelentette, hogy Star Academy címmel új, Magyarországon még ismeretlen műsort tűz képernyőjére ősszel a csatorna. Az eredetileg holland formátumot már több mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol, és most ősszel megérkezik a TV2-re is. Ökrös Gergely elmondta, hogy a műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel. Olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni. A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat - melyekhez profi segítséget kapnak - a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők. Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén egy élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik. A produkciót az IKO készíti.

A Star Academybe mától lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a tv2.hu/staracademy weboldalon.

„Széndobálókat” keres a Heineken

20 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.