2016. március 01.

Stratégiai együttműködés a hd Open! és Flyerz között

A magazin és a sales house minőségi célzást, hatékony konverziós megoldásokat kínál a partnereinek.

A Flyerz Magazin 14 éve van jelen a hazai piacon eleinte nyomtatott, napjainkban nagyobb részben online formában. Míg a magazin Facebook oldala és a hozzá kapcsolódó egyéb tematikus oldalak összesen több mint 800 ezer követőt és 2-3 milliós heti elérést számlálnak, a Flyerz.hu weboldalát napi több tízezer olvasó kíséri figyelemmel.

„Kerestük a partnerséget olyan hazai, ismert és elismert szereplővel, aki a Flyerz irányelveinek megfelelően olyan médiavállalatok portfóliójába biztosít ötletesen beágyazott megjelenéseket, melyek a ma már elavult óriási elérések helyett az adott téma leghitelesebb forrásainak tekinthetők. Fontos volt számunkra az is, hogy hozzánk hasonlóan hazai, önálló és független szereplővel szövetkezzünk. A hd Open!-ben találtuk meg azt a partnert akivel tovább erősíthetjük piaci pozíciónkat„– nyilatkozta Tomon Ildikó, a Flyerz kommunikációs vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.