2013. augusztus 23.

Stratégiai együttműködésben a Médiapiac és a Smartmobil

Ennek első lépéseként közösen rendezzük meg a Digitália ’13 Konferenciát. Várunk mindenkit 2013. szeptember 10-én a Larus Rendezvényközpontba!

Megállapodást kötött a Médiapiac szaklapot, weboldalt, rádióadást és konferenciákat jegyző Grabowski Kiadó és a Smartmobil Konferenciát rendező Endless Solutions Kft. Ennek első lépéseként közösen rendezzük meg a Digitália ’13 Konferenciát. Várunk mindenkit 2013. szeptember 10-én a Larus Rendezvényközpontba!

Együttműködésre lépett a Médiapiac márkát tulajdonló Grabowski Kiadó és a Smartmobil konferencia szervezője, az Endless Solutions Kft. Ennek keretében a két cég közösen rendezi meg 2013. szeptember 10-én a Digitália ’13 Konferenciát. Az együttműködéstől a Digitália márka további erősödését várjuk, ez egyben a konferencia átpozicionálásának egyik első lépése is.

"A konferenciapiac zsúfoltnak tűnik, ám valóban releváns, az adott piac leglényegibb kérdéseire fókuszáló esemény nagyon kevés van. Azt szeretnénk, ha a Digitália ilyen konferencia lenne, miközben az elérését, piaci hatását növeljük. A Digitália mellett három másik konferenciát rendezünk: ezek közül a Médiapiac és az idén első alkalommal megrendezett Márkaépítés már sikerrel zajlott, az októberi Hatékony kommunikáció napján pedig már gőzerővel dolgozunk. A Digitália eddig kereste a helyét, de a piacról rengeteg bíztatást kaptunk, és ennek nyomán szántuk el magunkat az együttműködésre. A Smartmobil csapata professzionális, kiváló konferenciát építettek fel, így bízunk az együttműködés sikerében" – nyilatkozta Szakács László, a Grabowski Kiadó ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy a Médiapiac csapata az év utolsó negyedévében újabb nagy dobásra készül.

"Örömünkre szolgál, hogy idén a Médiapiaccal közösen szervezhetjük a Digitália '13 konferenciát. A Smartmobil néhány év alatt az ország és a régió meghatározó mobiltechnológiai konferenciájává vált. A szervezés során felhalmozott tapasztalatainkat felhasználva szeretnénk a Médiapiaccal közösen egy hasonlóan izgalmas és színvonalas konferenciát megvalósítani, melynek keretében a legfrissebb szakmai nézőpontok kerülnek terítékre" – tette hozzá Dobó János, az Endless Solutions Kft. ügyvezető igazgatója, a Smartmobil konferencia főszervezője.

A Digitália Konferenciára 2013. szeptember 10-én kerül sor, a Larus Rendezvényközpontban.

Az esemény kiemelt szakmai partnere lesz a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség.

A konferencia weboldala elérhető ezen a linken: http://digitaliakonf.hu